Fòrum Del Talent

Publicat al  21 de Març del 2017

El Fòrum és una iniciativa de l’Agència ADLSolcar amb què ajuntaments, associacions empresarials i les persones del territori, aspiren a crear espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat, per generar idees al voltant de la cooperació i la innovació tant empresarial com social.

Aquest any per segon any consecutiu s’ha donat un format de tallers d’intercanvi de coneixement en relació als processos de desenvolupament local.

Descripció i objectius dels tallers

Cicle de tallers que generin un espai de coneixement i reflexió en relació als processos de desenvolupament local i a les estratègies que, en el context actual, poden facilitar la dinamització econòmica del territori Solsona-Cardona i la generació d’ocupació.

El cicle de tallers s’estructura en 7 sessions que es plantegen com un itinerari progressiu,  on les persones interessades, van adquirint nous coneixements sobre diferents aspectes del desenvolupament local. Per aquest motiu, serà recomanable que les persones participin en tots els tallers.

 

Aquest cicle formatiu s’adreça, principalment, càrrecs electes, empresariat, personal directiu i tècnic de l’Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona i personal tècnic d’altres administracions públiques, del territori objecte d’actuació.

1r cicle dels Tallers d’intercanvi de coneixement – 3 i 4 de Març de 2017 – Cardona (Falta concretar lloc)

 

El 1r cicle dels tallers d’intercanvi de coneixement s’articula a partir de les següents tres sessions formatives:

 

Divendres 3 de Març

 

1a sessió: 12.00 h -15.00 h. (amb pausa coffee-break)

«El pacte de territori. Model de cooperació d’actors d’un territori» a càrrec de Santi López.

 

Debat – dinar (15.00 h a 16.30 h)

 

2a sessió: 16.30h – 19.30h.

«Planificació estratègica i governança territorial» a càrrec d’Eduard Jimenez. Director de Innovación y Consultoria en Políticas Públicas SL.

 

Debat final i pica-pica

Dissabte 4 de Març

 

3a sessió: 10 – 14h. (amb pausa coffee-break)

«Reformulació de les Polítiques Actives d’Ocupació i recerca de nous models d’intervenció»  a càrrec d’en Francisco Ramos. Director executiu d’estratègies d’ocupació a Barcelona Activa.