Des del Refugi Tecnològic, el seu grup de voluntaris s’ha tornat a animar i torna a organitzar la Tecnoweek. Aquest any es transforma en Tecno@4weeks’15. La proposta d’aquest any son 5 cursos que ocuparan tot el més de juliol. Els cursos seran:

 • Taller Iniciació Arduino
  Dilluns 6-13-20-27 de Juliol de 16 a 18 h. A partir de 16 anys.
 • Modelat i Animació 3D amb Blender
  Dilluns 6-13-20-27 de Juliol de 16 a 18 h. A partir de 16 anys.
 • Escanejat 3D amb la “Kinect”
  Dimarts 7-14-21-28 de Juliol de 16 a 18 h. A partir de 12 anys.
 • Crea aplicacions mòbils amb APPInventor
  Dimecres 8-15-22-29 de Juliol de 16 a 18 h. A partir de 12 anys.
 • Scratch + Lego Wedo
  Dimecres 8-15-22-29 de Juliol de 16 a 18h. A partir de 10 anys.

Podeu inscriure-us a través del formulari http://goo.gl/forms/xjZ5Xjk3WS, o enviant un correu electrònic amb les vostres dades a refugitecnologic @ gmail.com

La data d’inici dels cursos és la setmana del dia 6 de Juliol i s’han de complir els requisits d’edat en cada cas per formalitzar la inscripció. Aquest any, el nombre de places és limitat.

Com l’any passat, el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya col·labora cedint les instal·lacions de l’edifici del Seminari i part del material necessari per als cursos i els Empresaris del Solsonès facilitant la logística i part del finançament.

Des del grup de voluntaris del Refugi tecnològic creiem que:

 • “La ciència i la tecnologia ha de ser divertida, dinàmica, ens ha de poder despertar la curiositat i ens ha de fer més amics!”
 • “La ciència té sentit quan és universal, quan és a prop de les persones, quan és útil i quan ens condueix cap a un món millor per a totes i tots”.
 • “La tecnologia s’ha de compartir, doncs allò que es comparteix ens fa més feliços/ces”.
 • “El coneixement s’ha de co-crear entre tots, i junts podem ser més intel·ligents”.

El Refugi Tecnològic, és una iniciativa que vol acostar la cultura digital a la població, independentment del nivell formatiu de cadascú. La tecnologia és un patrimoni universal i de la ciutadania i moltes vegades queda massa lluny de les persones.

La nostra missió és acostar-la a les persones i fer-la útil, per a que tothom qui vulgui, sigui qui sigui pugui gaudir del seu usatge. Entenem que junts som més intel·ligents, doncs creiem en el valor del coneixement co-creat en equip.

Esperem que pugui ser del vostre interès!

Feu-ne la difusió que cregueu oportuna.

Els voluntaris del Refugi Tecnològic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *