Hem organitzat un curs d’anglès per poder practicar molt en poc temps i poder gaudir de bon menjar, bons paisatges, activitats lúdiques i culturals tot d’una manera relaxada. L’avantatge d’aprofitar aquesta ocasió és perquè a través de l’escola tenim un preu de grup i un descompte extra del 5%, però el que potser és encara més una excepció és que tindreu professora de reforç (Alba Santaeulària) gratuïtament tots els dies. És per això que es podrà oferir més d’un nivell.

Hem mirat que les dates siguin bones per la gent que treballa, ja que només ha d’agafar dos dies laborables. Mireu el cartell que adjuntem i si us animeu o voleu més informació, em podeu trucar i podeu mirar fotos del lloc on anirem a la pàgina web: www.eloquentia.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *