Solsona aproxima als joves i les famílies les opcions disponibles per parlar anglèsL’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i Empresaris per al Solsonès, a través del seu programa Complimus, organitzen dissabte una sessió informativa que porta per títol “Vull parlar anglès, què puc fer?”. Es durà a terme de dotze a dos quarts de dues del migdia a l’auditori de la Sala Polivalent. S’adreça a joves i famílies que tinguin interès a conèixer les alternatives i els recursos que hi ha a la ciutat per aprendre la llengua a banda dels que ofereixen els centres educatius de primària i secundària.

Cursos, estades a l’estranger, colònies, acollida d’au pairs o estudiants i converses amb voluntaris anglesos són algunes de les fórmules que permeten aprofundir en el coneixement de la llengua anglesa. Ho explicaran als assistents les cinc escoles d’idiomes de la ciutat, ciutadans a títol particular que han viscut alguna d’aquestes experiències i anglesos nadius que viuen a la comarca. També hi col·labora el Consell Comarcal del Solsonès a través de l’àrea de Joventut.

El projecte Complimus, impulsat per Empresaris per al Solsonès, i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona comparteixen l’objectiu comú de realitzar accions pedagògiques per fomentar les competències lingüístiques de la població. Les persones assistents a la convocatòria d’aquest dissabte, per a al qual no es requereix inscripció prèvia, rebran posteriorment la recopilació de la informació exposada.

Convocatoria: “Vull parlar anglès, què puc fer?”
Dia: Dissabte 11 d’abril
Hora: de 12 a 13:30 h
Lloc: Auditori de la Sala Polivalent

 

Actualització: Imatge de l’èxit de convocatòria del dissabte 11 d’abril.

Solsona té molt interès en tenir competències lingüístiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *