Comunicat sentència

Des de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès, com a associació vinculada al territori i al país, volem mostrar el nostre rebuig contra la sentència judicial als nostres presos polítics. Una sentència que suposa un retrocés democràtic, que posa en risc les nostres llibertats, i una mostra clara de la falta de predisposició política per aconseguir una solució fruit del diàleg i l’empatia envers les demandes del poble català.

Pel que fa a la vaga convocada per aquest divendres 18 d’octubre, entenem que la decisió recau en última instància a cada un dels nostres associats de forma lliure, individual i amb el respecte cap a la seva diversitat d’opinió i acció.

Esperem doncs una resposta cívica, pacífica i exemplar com fins ara hem anat expressant en incomptables ocasions.

Solsona, 15 d’octubre del 2019