Segona Edició del Premis Empresarials “Engegant la Festa”

 

 

Aquest 19 de setembre es va celebrar la segona edició de “Engegant la Festa”. Un acte dedicat a reconèixer i posar en valor el teixit empresarial de Solsona i el Solsonès per la seva dedicació i contribució al desenvolupament econòmic local, foment de l’ocupació i bones pràctiques.

Enguany els reconeixements amb les diferents categories van ser per:

  • Reconeixement per la seva trajectòria professional en l’activitat comercial i de serveis, per Cal Davesas. Va recollir el premi Dolors Corominas.
  • Reconeixement per la seva activitat innovadora comercial i de serveis, per La Molsa Toleràncies. Va recollir el premi Laia Espasa.
  • Reconeixement a l’empresa amb major Responsabilitat Social empresarial per Ames Solsona. Va recollir el premi Cèsar Molins.
  • Reconeixement per ser una empresa amb les millors pràctiques en internacionalització, per Trepovi. Va recollir el premi Joan Vila.

L’acte va ser conduït per Elis Colell i posteriorment a l’entrega de reconeixements, Emili Duró ens va oferir una xerrada motivacional. Finalment es va tancar l’acte amb un sopar relacional entre tots els assistents per a poder fomentar l’intercanvi d’opinions i crear un ambient per a compartir.

Varen assistir a l’acte un centenar de persones, reforçant així l’assistència de la primera edició i donant-nos ales per la pròxima gràcies a la bona assistència.

L’acte s’organitza a través de la UBIC Solsona i l’Associació d’empresaris per al Solsonès, amb la col·laboració de l’Agència de desenvolupament local Solsona-Cardona. Des d’aquí volem fer arribar l’agraïment a tots els assistents/es per fer-ho possible i per la seva aportació al nostre territori pel que fa al desenvolupament econòmic i social. Gràcies i fins a la pròxima!