Primera trobada E x E (empresa per empresa)

Ahir al vespre hi va haver la primera trobada d’Empresa per empresa (ExE) que hem organitzat des de l’Associació d’empresaris. Des de la junta vam detectar que no hi havia un espai de trobada on les empreses poguessin fer negocis entre elles i vendre els seus productes o serveis, sabem que l’activitat principal d’una empresa és la venda dels seus serveis i/o productes així és que hem pensat que des de l’associació volíem organitzar aquest espai. Les trobades consisteixen en que els associats, poden proposar una xerrada informativa sobre els vostres serveis / productes, demanar que l’associació organitzi xerrades sobre algun dubte en concret, demanar xerrades sobre alguna temàtica actual, trobada d’interès, un espai on els socis proposen els temes. En aquest cas ha estat l’Eva Boixadera (Mediolanum), que ens vol fer una xerrada sobre “que fem amb els diners” l’assistència no ha estat masiva, però els assistents van sortir molt contents.