Mirant el futur, tema central del VIè Concurs d’Empresaris per al Solsonès

El president de la Diputació de Lleida ha lliurat els premis als participants

També aquest divendres, dins els actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona, ha tingut lloc el lliurament dels premis del VIè Concurs d’Empresaris per al Solsonès que aquest any ha tingut per tema “Mirant el futur”, per qué tenim clar que el nostre futur el conformaran tots els nens i nenes, nois i noies que han participat en aquest concurs.
Amb l’objectiu de millorar any rere any aquests concurs, enguany s’ha implicat al màxim algunes de les empreses associades en el jurat d’aquests premis, acostant la sensibilitat de l’empresari cap als joves i cap al territori.
També s’ha remarcat la incorporació en el jurat de la directora de la Biblioteca Carles Morató, Ester Barniol, que ha proposat de fer un arxiu local a la Biblioteca dels treballs de recerca. S’ha felicitat la implicació de les escoles per participar en aquest concurs donant valor a l’esforç dels nostres estudiants, fent-los conscients que són el futur de la comarca, i fent-los partíceps de conceptes com col·laboració, esforç, compromís, valors, sentit comú, bé comú.
Sota el títol de “Com m’agradaria que fos el futur del Solsonès?” s’ha pretès copsar idees i possibles projectes de futur incentivant que els nostres joves i menuts pensin en el futur de la nostra comarca.
Ha lliurat els premis el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i els guanyadors han estat:

DIBUIX
Premi al millor dibuix de 1er, ÈRIC PLA
Premi al millor dibuix de 2n, MARIONA TORRUELLA
Premi al millor dibuix de 3r, LAIA CAMPS

REDACCIÓ
Premi a la millor redacció de 4rt, LAIA MUJAL
Premi a la millor redacció de 5è, MARIONA GRUAS
Premi a la millor redacció de 6è, SILVIA FABIAN

TREBALL DE RECERCA
Valorant la lingüística, metodologia, recerca, innovació i objectiu, i impressionats per la qualitat de les investigacions, el millor treball de recerca ha estat per ABRIL MARCOS.